Sankuchuari -Seiiki- seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Sankuchuari -Seiiki-? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Sankuchuari -Seiiki-.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Sankuchuari -Seiiki- (Seizoen 1) dateert van 2023.
Sankuchuari -Seiiki- Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Sankuchuari -Seiiki-? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Sankuchuari -Seiiki- seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Sankuchuari -Seiiki- Serie Informatie
Sankuchuari -Seiiki- is een Drama-serie uit 2023. Geregisseerd door Kan Eguchi met onder meer de acteurs Wataru Ichinose, Shota Sometani en Pierre Taki .
Kiyoshi Oze is een arme jongen uit Fukuoka met een lastig karakter. Hij wil veel geld verdienen, succes hebben bij de vrouwen en roem verwerven. Hij gelooft dat hij zijn doel alleen maar kan bereiken in de ring. Hij besluit naar de sportschool te gaan om sumoworstelaar te worden. Al onmiddellijk zit zijn arrogante houding hem in de weg. Toch werkt hij zich op en fascineert de fans met zijn eigenwijze instelling, maar brengt ook verwarring in de traditionele sport.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,63 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.