Working: What We Do All Day seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Working: What We Do All Day? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Working: What We Do All Day.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Working: What We Do All Day (Seizoen 1) dateert van 2023.
Working: What We Do All Day Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Working: What We Do All Day? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Working: What We Do All Day seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Working: What We Do All Day Serie Informatie
Working: What We Do All Day is een Documentaire-serie uit 2023. Geregisseerd door Caroline Suh met onder meer de acteurs en Barack Obama .
Wat maakt een "goede" baan nou eigenlijk goed? In een ideale wereld zou elke baan elke werknemer een goed loon, een doel en een kans om te groeien bieden. Maar de manier waarop mensen geld verdienen en zichzelf van levensonderhoud voorzien is veel ingewikkelder. Vooral als er gekeken wordt naar de toenemende ongelijkheid waarmee veel Amerikanen tegenwoordig op de werkvloer te maken hebben. In deze documentaireserie worden deze nuances onderzocht en richten de makers zich op werknemers in drie verschillende sectoren: de thuiszorg, techniek en horeca.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,25 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.