La Course seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie La Course? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van La Course.
Het laatste bij ons bekende seizoen van La Course (Seizoen 1) dateert van 2023.
La Course Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van La Course? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over La Course seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
La Course Serie Informatie
La Course is een Documentaire-serie uit 2023.
In de vierdelige serie La Course wordt het vrouwenteam SD Worx gevolgd tijdens de Tour de France in 2022. Het Belgisch/Nederlandse team SD Worx gaat met een ijzersterke ploeg naar Frankrijk. Het team wordt gevormd door Lotte Kopecky, Chantal van den Broek – Blaak, Ashleigh Moolman – Pasio, Demi Vollering, Marlen Reusser, Christine Majerus en ploegleiders Danny Stam en Anna van der Breggen. Ze hebben huizenhoge verwachtingen voor Parijs. De start is op de Champs Elysees in Parijs en de aankomst 8 dagen later op la Planche des Belles Filles. Vanaf dag één wordt er bikkelhard gestreden voor de etappewinst; de gele-, de groene- en de bolletjestrui.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.