El Vato seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie El Vato? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van El Vato.
Het laatste bij ons bekende seizoen van El Vato (Seizoen 2) dateert van 2017.
El Vato Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van El Vato? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over El Vato seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
El Vato Serie Informatie
El Vato is een Komedie / Muziek-serie uit 2016-2017. met onder meer de acteurs Dasahev López Saavedra "El Dasa", Gustavo Egelhaaf en Cristina Rodlo .
De regionale Mexicaanse zanger El Vato en zijn drie vrienden besluiten naar Los Angeles te gaan om daar hun droom te verwezenlijken: doorbreken als muzikant. Om in de schijnwerpers te staan van de even bruisende als bedrieglijke muziekwereld van Los Angeles, moet El Vato de vele verleidingen en valkuilen die de stad te bieden heeft zien te weerstaan. Ook de langdurige vriendschap met zijn vrienden dreigt danig op de proef te worden gesteld.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.