• 9.384.766 stemmen

Those Who Kill

Those Who Kill seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Those Who Kill? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Those Who Kill.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Those Who Kill (Seizoen 1) dateert van 2014.

Those Who Kill Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Those Who Kill? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Those Who Kill seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Those Who Kill Serie Informatie

Those Who Kill is een Misdaad / Thriller-serie uit 2014-2015. Geregisseerd door David Petrarca met onder meer de acteurs Chloë Sevigny en James D'Arcy .

Catherine Jensen, een recent gepromoveerd rechercheur, roept de hulp in van Thomas Schaeffer, een forensisch psycholoog, bij het opsporen van seriemoordenaars. Sinds enige tijd is ze op zoek naar de waarheid achter de verdwijning van haar broer. Ze denkt dat hij zijn stiefvader, de rechter Howard Burgess, hier iets mee te maken heeft. Gaandeweg probeert ze Schaeffer steeds meer te betrekken bij haar persoonlijke onderzoek.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,79 met in totaal 12 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.