• 9.384.749 stemmen

Summer Job

Summer Job seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Summer Job? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Summer Job.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Summer Job (Seizoen 1) dateert van 2022.

Summer Job Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Summer Job? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Summer Job seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Summer Job Serie Informatie

Summer Job is een Reality / Spelprogramma-serie uit 2022. met onder meer de acteurs en Matilde Gioli .

Realitywedstrijd waarin tien jonge, verwende deelnemers op een droomvakantie gaan. Ze worden echter ruw wakker geschud wanneer ze erachter komen dat ze een zomerbaantje moeten nemen om hun verblijf in een luxueuzere villa te bekostigen – en om kans te maken op 100.000 euro. Maar werken is iets wat ze nog nooit gedaan hebben in hun leven.