Historias para No Dormir seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Historias para No Dormir? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Historias para No Dormir.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Historias para No Dormir (Seizoen 3) dateert van 1982.
Historias para No Dormir Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Historias para No Dormir? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Historias para No Dormir seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Historias para No Dormir Serie Informatie
Historias para No Dormir is een Horror / Sciencefiction-serie uit 1966-1982. Geregisseerd door Chicho Ibáñez Serrador met onder meer de acteurs Chicho Ibáñez Serrador en Chicho Ibañez Serrador .
Deze anthologieserie is een verzameling van sciencefiction-, griezel- en misdaadverhalen. Soms staan buitenaardse wezens die terreur zaaien op aarde centraal. Verder zijn er ook mensen die levend begraven worden, bizarre fenomenen en rituelen in de kelder of op zolder, levende doden, duivelse poppen en nog veel meer. In één van de vertellingen wordt een stervende gehypnotiseerd, wat voor nare gevolgen zorgt. In een andere neemt een gouvernante waar hoe een klein meisje door haar vader schijnbaar wreed behandeld wordt; het kleine meisje is echter allesbehalve zo schattig als ze eruit ziet.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.