La Vita Bugiarda degli Adulti seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie La Vita Bugiarda degli Adulti? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van La Vita Bugiarda degli Adulti.
Het laatste bij ons bekende seizoen van La Vita Bugiarda degli Adulti (Seizoen 1) dateert van 2023.
La Vita Bugiarda degli Adulti Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van La Vita Bugiarda degli Adulti? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over La Vita Bugiarda degli Adulti seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
La Vita Bugiarda degli Adulti Serie Informatie
La Vita Bugiarda degli Adulti is een Drama-serie uit 2023. Geregisseerd door Edoardo De Angelis
Napels, begin jaren 90. Giovanna's mooie gezicht verandert en wordt lelijk, althans dat denkt haar vader. Volgens hem begint Giovanna met de dag meer op haar vervreemde tante Vittoria te lijken. Maar is dat ook zo, verandert ze echt in haar tante Vittoria, een vrouw die ze nauwelijks kent, maar die haar vader en moeder duidelijk verachten? Met dit in haar achterhoofd gaat Giovanna op zoek naar Vittoria aan een andere kant van Napels, om te ontdekken waarom haar familie uiteen is gevallen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,43 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.