• 9.385.473 stemmen

Rampvlucht

Rampvlucht seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Rampvlucht? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Rampvlucht.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Rampvlucht (Seizoen 1) dateert van 2022.

Rampvlucht Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Rampvlucht? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Rampvlucht seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Rampvlucht Serie Informatie

Rampvlucht is een Thriller-serie uit 2022. Geregisseerd door Edson da Conceicao met onder meer de acteurs Yorick van Wageningen, Thomas Hoppener en Joy Delima .

Als op 4 oktober 1992 een Boeing 747 van de Israëlische vliegtuigmaatschappij El Al neerstort op een flatgebouw in de Amsterdamse Bijlmermeer is Nederland in een klap wereldnieuws. Bijna alle journalisten en overheidsmedewerkers zijn inmiddels weer overgegaan tot de orde van de dag, behalve dierenarts Asha Willems en journalisten Vincent Dekker (Trouw) en Pierre Heijboer (Volkskrant). Zij belanden door hun aanhoudende vragen in een zes jaar durende strijd met de luchtvaartwereld, geheime diensten en de overheid, die uiteindelijk leidt tot de veelbesproken parlementaire enquête van 1998.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,82 met in totaal 79 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.