• 9.382.472 stemmen

Reasonable Doubt

Reasonable Doubt seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Reasonable Doubt? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Reasonable Doubt.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Reasonable Doubt (Seizoen 3) dateert van 2025.

Reasonable Doubt Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Reasonable Doubt? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Reasonable Doubt seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Reasonable Doubt Serie Informatie

Reasonable Doubt is een Drama-serie uit 2022-2025. Geregisseerd door Kerry Washington met onder meer de acteurs Aderinsola Olabode, Jasmine Akakpo en Morris Chestnut .

De meeste veroordelen Jax Stewart vanwege haar twijfelachtige ethiek en wilde interpretaties van de wet... totdat ze zelf degene zijn die in de problemen zitten. Dan blijkt dat ze de meest briljante en onbevreesde advocaat in Los Angeles is die bij elke kans die ze krijgt het rechtssysteem verslaat, ondanks dat ze om moet gaan met trauma's uit het verleden, een mislukkend huwelijk, moederschap en een moordzaak. Haar motto: ik verlies niet. Of ik win of ik leer er van.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.