• 9.384.639 stemmen

Todos Mienten

Todos Mienten seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Todos Mienten? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Todos Mienten.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Todos Mienten (Seizoen 2) dateert van 2023.

Todos Mienten Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Todos Mienten? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Todos Mienten seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Todos Mienten Serie Informatie

Todos Mienten is een Drama / Thriller-serie uit 2022-2024. Geregisseerd door Pau Freixas met onder meer de acteurs Lucas Nabor, Eva Santolaria en Juan Diego Botto .

Het vredige leven van de bewoners van het kustplaatsje Belmonte verandert radicaal op de dag dat een seksvideo van Macarena, een onderwijzeres, en Iván, een van haar volwassen leerlingen, opduikt. Deze gebeurtenis schudt het leven van hen allemaal door elkaar, vooral dat van Macarena. Ze wordt verstoten door haar familie en buren, waaronder Ana, haar beste vriendin en Iváns moeder. De zaken in het stadje worden nog ingewikkelder wanneer het levenloze lichaam van een van de inwoners van Belmonte op een klif wordt gevonden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,17 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.