Limmy's Show seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Limmy's Show? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Limmy's Show.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Limmy's Show (Seizoen 3) dateert van 2012.
Limmy's Show Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Limmy's Show? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Limmy's Show seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Limmy's Show Serie Informatie
Limmy's Show is een Komedie-serie uit 2010-2012. Geregisseerd door Brian Limond met onder meer de acteurs Raymond Mearns, Brian Limond en Debbie Welsh .
Televisiesketchshow gebaseerd op de podcast 'Limmy's World of Glasgow' uit 2006, waarin de Schotse internetsensatie Limmy, Brian Limond, zijn surreële humor tot uitdrukking brengt middels "zichzelf", vele typetjes, het doorbreken van de vierde muur, gewoonlijk geweld en animaties. Het kenmerkt zich door een bizarre, donkere surrealistische vorm van humor.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.