• 9.384.694 stemmen

Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities

Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities (Seizoen 1) dateert van 2022.

Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities Serie Informatie

Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities is een Drama / Horror-serie uit 2022-2024. Geregisseerd door Ana Lily Amirpour met onder meer de acteurs en Guillermo del Toro .

Anthologieserie waarvan alle acht afleveringen, elk een uniek verhaal, in zekere zin gerelateerd zijn aan het klassieke horrorgenre, met choqueergehalte. Twee episodes zijn gebaseerd op korte verhalen die de beroemde regisseur en Oscarwinnaar Guillermo del Toro, ook creatief ontwikkelaar van deze serie, zelf heeft geschreven; de overige zijn originele werken van andere filmmakers. Dit levert een gevarieerde collectie aan sinistere verhalen af, elk met een persoonlijke introductie van Del Toro zelf.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,40 met in totaal 111 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.