City of Angels, City of Death seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie City of Angels, City of Death? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van City of Angels, City of Death.
Het laatste bij ons bekende seizoen van City of Angels, City of Death (Seizoen 1) dateert van 2021.
City of Angels, City of Death Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van City of Angels, City of Death? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over City of Angels, City of Death seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
City of Angels, City of Death Serie Informatie
City of Angels, City of Death is een Documentaire / Misdaad-serie uit 2021. Geregisseerd door Star Price met onder meer de acteurs Matt Murphy, James Allen Fox en Bob Grogan .
Vanaf het midden van de jaren zeventig tot het halverwege de jaren tachtig terroriseerden meer dan twintig seriemoordenaars Los Angeles. Ze werden opgejaagd door een groep toegewijde rechercheurs van de Robbery Homicide Division van de LAPD. In die tijd was er nog geen DNA-technologie, waardoor er alleen de bekende traditionele methodes beschikbaar waren om de grootste criminelen uit de geschiedenis van Californië op te sporen en te pakken. Van de Hillside Strangler tot de Freeway Killer, van de Skid Row Stabber tot de Tool Box Killers, van de Dating Game Killer tot de Sunset Strip Killers, het kwaad was overal. Maar dat gold ook voor de keiharde rechercheurs die de klok rond werkten om ze te pakken te krijgen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,60 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.