• 9.383.196 stemmen

Mr. Robot

Mr. Robot seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Mr. Robot? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Mr. Robot.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Mr. Robot (Seizoen 4) dateert van 2019.

Mr. Robot Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Mr. Robot? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Mr. Robot seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Mr. Robot Serie Informatie

Mr. Robot is een Misdaad / Drama-serie uit 2015-2019. Geregisseerd door Sam Esmail met onder meer de acteurs Rami Malek, en Portia Doubleday .

Mr. Robot gaat over een jonge programmeur genaamd Elliot. Elliot lijdt aan een slopende antisociale stoornis en besluit dat hij alleen verbinding kan maken met mensen door ze te hacken. Hij gebruikt zijn vaardigheden als een wapen om de mensen om wie hij geeft te beschermen. Elliot vindt zichzelf terug in de splitsing tussen een cybersecurity bedrijf waar hij voor werkt en de onderwereld die hem probeert te werven om het Amerikaanse bedrijfsleven neer te halen. Het is Mr. Robot die Elliot werft bij de ondergrondse hackergroep.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,91 met in totaal 504 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.