• 9.384.382 stemmen

Johnny Bravo

Johnny Bravo seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Johnny Bravo? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Johnny Bravo.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Johnny Bravo (Seizoen 4) dateert van 2004.

Johnny Bravo Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Johnny Bravo? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Johnny Bravo seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Johnny Bravo Serie Informatie

Johnny Bravo is een Animatie / Komedie-serie uit 1997-2004. Geregisseerd door Kirk Tingblad met onder meer de acteurs Jeff Bennett, Brenda Vaccaro en Mae Whitman .

Johnny Bravo is een zeer gespierde kerel met een grote blonde vetkuif en een Elvis-accent. Behalve een zonnebril heeft hij ook het spreekwoordelijke bord voor zijn kop. Zijn bezigheden bestaan uit niet veel meer dan pogingen om vrouwen te versieren, meestal zonder succes. Hij denkt dat hij onweerstaanbaar is voor alle vrouwen, maar zij vinden hem een vervelende macho. Bravo woont nog thuis bij zijn moeder, Bunny Bravo, een gezette dame die fan is van Tom Jones. Hij heeft een schattig buurmeisje van zes jaar, little Suzy, dat heimelijk verliefd op hem is.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,09 met in totaal 87 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.