• 9.385.776 stemmen

Kadokyaputa Sakura

Kadokyaputa Sakura seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Kadokyaputa Sakura? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Kadokyaputa Sakura.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Kadokyaputa Sakura (Seizoen 3) dateert van 1999.

Kadokyaputa Sakura Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Kadokyaputa Sakura? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Kadokyaputa Sakura seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Kadokyaputa Sakura Serie Informatie

Kadokyaputa Sakura is een Animatie / Fantasy-serie uit 1998-2000. Geregisseerd door Kunio Wakabayashi met onder meer de acteurs Sakura Tange, Junko Iwao en Motoko Kumai .

De tienjarige Sakura Kinomoto is een doodgewone leerlinge uit Tomoeda, totdat ze op een dag een mysterieus boek met kaarten vindt. Terwijl ze nadenkt over haar ontdekking, veroorzaakt Sakura onbedoeld een magische windvlaag die de kaarten over de hele stad verspreidt. Kerberos, de bewaker van het boek, vertelt daaropvolgend dat de mystieke kaarten ongelooflijke kracht bezitten. Nu ze zijn vrijgelaten, vormen de kaarten een groot gevaar voor de wereld. Kerberos benoemt Sakura tot Cardcaptor en geeft haar de taak alle kaarten terug te vinden. Hierbij wordt ze geholpen door haar beste vriendin Tomoyo.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.