Hapless seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Hapless? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Hapless.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Hapless (Seizoen 2) dateert van 2023.
Hapless Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Hapless? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Hapless seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Hapless Serie Informatie
Hapless is een Komedie-serie uit 2020-2023. met onder meer de acteurs Tim Downie, Josh Howie en Lucy Montgomery .
De serie volgt het leven van Paul Green, een journalist voor de op drie na meest succesvolle Joodse krant van het Verenigd Koninkrijk, terwijl hij onzinverhalen probeert te vinden om zijn bekrompen redacteur te plezieren. Verder maken we ook nog kennis met zijn vader Ronnie, zus Naomi en zijn beste vriend Simon.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.