Heer & Meester seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Heer & Meester? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Heer & Meester.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Heer & Meester (Seizoen 2) dateert van 2016.
Heer & Meester Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Heer & Meester? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Heer & Meester seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Heer & Meester Serie Informatie
Heer & Meester is een Drama-serie uit 2014-2016. Geregisseerd door Pollo de Pimentel met onder meer de acteurs Daan Schuurmans, Sophie van Winden en Sytske van der Ster .
Valentijn Rixtus Bentinck is een zeer welgestelde, charismatische man, wiens leven beheerst wordt door het mysterie van zijn onbekende verleden. Twee dagen na zijn geboorte is hij te vondeling gelegd bij een katholiek internaat in het zuiden van het land. In zijn wiegje lag een indrukwekkend legaat met een gedetailleerde richtlijn voor zijn opvoeding en een regeling die hem voor de rest van zijn leven tot een bemiddeld en onafhankelijk man maakt.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,03 met in totaal 32 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.