• 9.382.312 stemmen

Alziyara

Alziyara seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Alziyara? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Alziyara.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Alziyara (Seizoen 1) dateert van 2021.

Alziyara Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Alziyara? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Alziyara seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Alziyara Serie Informatie

Alziyara is een Horror / Thriller-serie uit 2021. Geregisseerd door Adolfo Martinez met onder meer de acteurs Marilyne Naaman, Dina El Sherbiny en Carol Abboud .

Ensaaf is een Egyptische vrouw, die in 1981 vanuit Caïro naar Beiroet reist. Onderweg legt ze een onverwacht bezoek af aan een huis. Het doel van dit bezoek is om de vloek op te heffen die de familie Haddad jarenlang in de greep hield, en van het kwaad af te raken dat hen en hun huis in een houdgreep heeft. Al vanaf het moment dat de vloek op hen af is gestuurd, vinden er bovennatuurlijke gebeurtenissen plaats, vol met akelige verrassingen. Dan doet Ensaaf de verschrikkelijke ontdekking, dat dit dezelfde vloek is die haar familie vroeger heeft getroffen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.