Secrets of Playboy seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Secrets of Playboy? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Secrets of Playboy.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Secrets of Playboy (Seizoen 1) dateert van 2022.
Secrets of Playboy Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Secrets of Playboy? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Secrets of Playboy seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Secrets of Playboy Serie Informatie
Secrets of Playboy is een Documentaire-serie uit 2022. Geregisseerd door Arlene Nelson met onder meer de acteurs en Hugh Hefner .
Secrets of Playboy is een documentaire die de verborgen realiteit achter de mythe en filosofie van het Playboy-imperium onderzoekt vanuit een actueel gezichtspunt. De serie duikt in de gecompliceerde wereld van Hugh Hefner en bespreekt de verstrekkende gevolgen voor de perceptie van macht en seksualiteit in onze cultuur. De serie combineert historische video en unieke interviews met insiders uit alle hoeken van de Playboy-wereld, van wie velen voor het eerst hun verhaal onthullen en de duizelingwekkende mythologie ontrafelen die het merk gedurende tientallen jaren heeft ontwikkeld.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,40 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.