Samurai 7 seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Samurai 7? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Samurai 7.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Samurai 7 (Seizoen 1) dateert van 2004.
Samurai 7 Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Samurai 7? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Samurai 7 seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Samurai 7 Serie Informatie
Samurai 7 is een Animatie / Actie-serie uit 2004. Geregisseerd door Toshifumi Takizawa met onder meer de acteurs Kong Kuwata, Masaki Terasoma en Romi Park .
In een futuristische wereld heeft er een grootschalige oorlog plaatsgevonden tussen samoerai en hun gemechaniseerde tegenpolen, bekend als de Nobuseri. De samoerai verloren en trokken zich terug, waarmee de oorlog eindige met een ongemakkelijke vrede. Als de Nobuseri plotseling boerendorpen begint te bezoeken en voorraden en mensen meeneemt, besluiten de inwoners van het dorp Kanna in opstand te komen. Kirara, de waterpriesteres, haar zus Komachi en boer Rikichi vertrekken om samoerai te vinden die bereid zijn te vechten voor rijst. Zullen ze de Nobuseri een halt toeroepen?