• 9.383.534 stemmen

Rico: Dream Big

Rico: Dream Big seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Rico: Dream Big? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Rico: Dream Big.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Rico: Dream Big (Seizoen 1) dateert van 2022.

Rico: Dream Big Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Rico: Dream Big? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Rico: Dream Big seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Rico: Dream Big Serie Informatie

Rico: Dream Big is een Documentaire-serie uit 2022.

In RICO: Dream Big volgen we het leven van wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven terwijl hij vooruit kijkt op het volgende hoofdstuk in zijn carrière. Wat valt er nog te winnen als je al jarenlang tot de wereldtop behoort en ongeslagen kampioen bent geweest? Terwijl Rico traint voor de grootste gevechten uit zijn carrière en probeert de toppositie vast te houden, wordt hij ook gelokt door de glamour van Hollywood en heeft hij groeiende ambities om een internationale filmster te worden. We volgen hem door al deze hoofdstukken van zijn leven, één aflevering per keer, terwijl we de man achter het kampioenschap leren kennen. Wat is er voor nodig en hoeveel offers moet je brengen om bij de absolute top te horen? Zal het Rico lukken om de schalkse wereldkampioen te blijven en tegelijkertijd een glansrijke filmcarrière in Hollywood op te bouwen?

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.