• 9.385.749 stemmen

Aftertaste

Aftertaste seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Aftertaste? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Aftertaste.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Aftertaste (Seizoen 2) dateert van 2022.

Aftertaste Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Aftertaste? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Aftertaste seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Aftertaste Serie Informatie

Aftertaste is een Komedie / Drama-serie uit 2021-2022. Geregisseerd door Jonathan Brough met onder meer de acteurs Erik Thomson, Natalie Abbott en Rachel Griffiths .

Easton West is een beroemde chef die zich door zijn opvliegende karakter over de hele wereld onmogelijk heeft gemaakt. Als hij zijn laatste kans, als chef van een prestigieus restaurant in Singapore, ook nog verprutst, zit er voor hem weinig anders op dan terug te keren naar waar hij vandaan komt: Adelaide, Australië. Van zijn disfunctionele familie, die hij 30 jaar geleden heeft verlaten, is alleen zijn nicht Diana, een patissier, in hem geïnteresseerd.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.