Cielo Grande seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Cielo Grande? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Cielo Grande.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Cielo Grande (Seizoen 1) dateert van 2022.
Cielo Grande Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Cielo Grande? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Cielo Grande seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Cielo Grande Serie Informatie
Cielo Grande is een Drama / Muziek-serie uit 2022. Geregisseerd door Jorge Edelstein met onder meer de acteurs Abril di Yorio, Pilar Pascual en Fernando Monzo .
Een groep Argentijnse tieners doet zijn best om een oud en afgelegen hotel en vakantieoord, verscholen in de Argentijnse delta, genaamd 'Cielo Grande', te behoeden voor failissement. De groep heeft mooie jeugdherinneringen, vriendschappen en romances aan dit hotel overgehouden, en het ligt dan ook na aan hun hart. Het hotel is gespecialiseerd in de watersport, en heeft ook een waterpretpark. De groep besluit om een oude wakeboarding-competite die het hotel placht te organiseren te doen heropleven. De Mexicaanse atlete Steffi neemt deel aan deze nieuwe wedstrijd Ze is echter ook vastbesloten om achter een familiegeheim te komen.