Bed of Roses seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Bed of Roses? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Bed of Roses.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Bed of Roses (Seizoen 3) dateert van 2010.
Bed of Roses Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Bed of Roses? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bed of Roses seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Bed of Roses Serie Informatie
Bed of Roses is een Drama-serie uit 2008-2011. Geregisseerd door Mandy Smith met onder meer de acteurs Kerry Armstrong, Julia Blake en Hanna Mangan Lawrence .
Louisa Atherton is 49 jaar oud en heeft een bevoorrecht en oppervlakkig leven geleid. Wanneer haar rijke echtgenoot Jack overlijdt in de armen van een andere vrouw, denkt Louise dat het allemaal niet veel erger kan worden. Tot ze ontdekt dat Jack haar berooid heeft achtergelaten. Ze verhuist met de staart tussen de benen terug naar het stadje waar ze geboren is.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.