• 9.384.338 stemmen

Leonardo

Leonardo seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Leonardo? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Leonardo.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Leonardo (Seizoen 1) dateert van 2021.

Leonardo Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Leonardo? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Leonardo seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Leonardo Serie Informatie

Leonardo is een Drama / Historisch-serie uit 2021. Geregisseerd door Daniel Percival met onder meer de acteurs Freddie Highmore, Matilda De Angelis en Giancarlo Giannini .

In 1506 wordt Leonardo da Vinci, de beroemdste kunstenaar van zijn tijd, beschuldigd van de moord op Caterina da Cremona. Wanneer hij wordt ondervraagd door Stefano Giraldi, een ambitieuze officier van het hertogdom Milaan, begint Leonardo over zijn leven te vertellen, vanaf de eerste ontmoeting met Caterina in Andrea del Verrocchio's werkplaats. Giraldi, die gefascineerd is door de persoonlijkheid van de kunstenaar, begint te vermoeden dat Leonardo misschien onschuldig is en gaat op onderzoek uit om de waarheid te achterhalen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,55 met in totaal 10 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.