Bonnie & Clyde seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Bonnie & Clyde? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Bonnie & Clyde.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Bonnie & Clyde (Seizoen 1) dateert van 2021.
Bonnie & Clyde Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Bonnie & Clyde? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bonnie & Clyde seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Bonnie & Clyde Serie Informatie
Bonnie & Clyde is een Misdaad-serie uit 2021. met onder meer de acteurs Yannick Jozefzoon, Dilan Yurdakul en Leopold Witte .
Esra Kaplan heeft nog een paar maanden detentie te gaan, maar besluit na een dramatisch verlofbezoek aan haar Turkse familie niet terug te keren naar de gevangenis. In plaats daarvan slaat ze samen met haar vriend Greg Driessen op de vlucht. Voor het eerst in hun levens voelen Esra en Greg zich vrij van alles en iedereen, maar al snel stapelen de delicten zich van kwaad tot erger op en komen ze als de ‘Bonnie en Clyde van de Lage Landen’ bekend te staan. Lukt het ze te ontkomen en samen opnieuw te beginnen – of worden ze uiteindelijk alsnog door hun verleden ingehaald?
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,21 met in totaal 21 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.