• 9.386.863 stemmen

Enterprise

Enterprise seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Enterprise? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Enterprise.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Enterprise (Seizoen 4) dateert van 2004.

Enterprise Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Enterprise? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Enterprise seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Enterprise Serie Informatie

Enterprise is een Actie / Avontuur-serie uit 2001-2005. Geregisseerd door David Livingston met onder meer de acteurs Scott Bakula, John Billingsley en Jolene Blalock .

Beleef samen met kapitein Jonathan Archer en zijn bemanning de eerste ruimtereizen van het eerste Warp 5-ruimteschip van de Aarde, de Enterprise NX-01. Kapitein Archer ontmoet opstandige Vulcans, lichtgeraakte Klingons en de militaristische Andorians, maar zijn eerste grote uitdaging duikt op in de vorm van nieuwe tegenstanders: de Sulibans en hun tijd-reizende meesters.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,46 met in totaal 94 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.