De 3 Sterren Camping seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie De 3 Sterren Camping? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van De 3 Sterren Camping.
Het laatste bij ons bekende seizoen van De 3 Sterren Camping (Seizoen 2) dateert van 2021.
De 3 Sterren Camping Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van De 3 Sterren Camping? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De 3 Sterren Camping seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
De 3 Sterren Camping Serie Informatie
De 3 Sterren Camping is een Reality / Muziek-serie uit 2020-2022.
Elke week ontvangen Kees Tol, Nick Schilder en Simon Keizer drie á vier gasten, die zij proberen een zo aangenaam mogelijk verblijf op hun camping proberen te geven. Aan de hand van een intakeformulier hebben Nick, Simon en Kees een dagprogramma voor hun gasten samengesteld, waarmee ze hun gasten, maar ook de kijker handvatten geven om te ontspannen. Voor de hand liggende campingactiviteiten als badmintonnen en tafeltennis, maar ook meer bijzondere vormen van ontspanning, meditatie en teambuilding activiteiten komen aan bod. Gedurende de dag is er ruimte voor een goed gesprek. De mannen bezorgen hun gasten een fijne balans van ontspanning, diepgang, muziek en bovenal heel veel gekkigheid en humor.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,75 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.