De Club van Sinterklaas: Het Pietendiploma seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie De Club van Sinterklaas: Het Pietendiploma? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van De Club van Sinterklaas: Het Pietendiploma.
Het laatste bij ons bekende seizoen van De Club van Sinterklaas: Het Pietendiploma (Seizoen 1) dateert van 2021.
De Club van Sinterklaas: Het Pietendiploma Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van De Club van Sinterklaas: Het Pietendiploma? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Club van Sinterklaas: Het Pietendiploma seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
De Club van Sinterklaas: Het Pietendiploma Serie Informatie
De Club van Sinterklaas: Het Pietendiploma is een Familie-serie uit 2021.
Op het kasteel van Sinterklaas maakt iedereen zich klaar voor pakjesavond. Dan melden zich de meiden van KADO. Ze zijn door Sinterklaas uitgenodigd om hun Pietendiploma te halen. Maar dan moeten ze wel alle onderdelen halen, inclusief het klimmen en klauteren. Er is alleen één probleem: ze hebben last van hoogtevrees...
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.