• 9.385.202 stemmen

Roer Om, Het

Het Roer Om seizoen 7?

Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie Het Roer Om? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Het Roer Om.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Het Roer Om (Seizoen 6) dateert van 2024.

Het Roer Om Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van Het Roer Om? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Het Roer Om seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Het Roer Om Serie Informatie

Het Roer Om is een Reality-serie uit 2021-2024.

Gezinnen die hun leven volledig omgooien en verhuizen naar een andere plaats in Europa om een nieuw bestaan op te bouwen worden een jaar lang gevolgd. Vaak hebben ze een grote droom die ze op hun nieuwe plek willen verwezenlijken. Wat betekent het voor de gezinnen om alles in Nederland achter zich te laten, en daarna in het onbekende buitenland helemaal fris te starten aan een najagen van hun droom? Onderweg komen de gezinnen allerlei hobbels en kuilen tegen, waardoor het vaak onzeker is of hun droom wel uit gaat komen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.