• 9.370.543 stemmen

Ontwikkeld door: Dries Phlypo en Stephen Vandingenen

Met: Anemone Valcke, Ella Leyers en Wouter Hendrickx

Oorsprong: België

Datum van release: maandag 23 augustus 2021

Eerst uitgezonden op: Streamz (België)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Storm Lara

Tot haar groot ongenoegen is radio DJ Lara door haar omroep verbannen naar de nacht, waar ze plaatjes draait voor eenzame taxichauffeurs, emotionele dronkaards en andere vreemde vogels. Door een mysterieuze beller in haar uitzending verandert een saaie doordeweekse nacht in een slopend psychologisch kat- en muisspel.

Afleveringen

1. 1. Empathie

23 augustus 2021 (31 minuten)

2. 2. Soulmate

23 augustus 2021 (26 minuten)

3. 3. Slingers

23 augustus 2021 (24 minuten)

4. 4. Next Level

23 augustus 2021 (26 minuten)

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Vrij sober, maar toch met een fijne spanning deze miniserie beleefd.

avatar van JorisTVmeter

JorisTVmeter

Voorspelbaar, en Ella is weer irritant. Goed concept, slecht uitgewerkt. Next.

avatar van Corcicus

Corcicus

Sfeervol gebracht in die donkere studio, storm buiten, leuke beats. Er zijn slechts drie en eventjes vier acteurs om de hele miniserie te dragen. Slechts drie daarvan krijgen we effectief te zien. Ze zetten geloofwaardige personages neer die ons meenemen in een spannend verhaal. Ik vond het moeilijk kiezen voor wie ik moest supporteren. Lara, gespeeld door Leyers, speelt een ontzettende bitch met wie ik moeilijk medelijden kon hebben. Anemone Valcke die hier Liv speelt, is dan weer in het echte leven een ontzettende bitch, althans zo heb ik haar toch leren kennen als haar buurman in Gent.

Al bij al vermakelijk om 1 keer gezien te hebben, maar niks nieuws onder de zon.