• 9.384.012 stemmen

Rolie Polie Olie

Rolie Polie Olie seizoen 7?

Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie Rolie Polie Olie? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Rolie Polie Olie.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Rolie Polie Olie (Seizoen 6) dateert van 2002.

Rolie Polie Olie Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van Rolie Polie Olie? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Rolie Polie Olie seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Rolie Polie Olie Serie Informatie

Rolie Polie Olie is een Animatie / Komedie-serie uit 1992-2004. Geregisseerd door Ron Pitts met onder meer de acteurs Michael Cera, Cole Caplan en Michael Angelis .

Het zesjarige robotjongetje Rolie Polie woont samen met zijn ouders, zusje Zowie, hondje Spot en opa op een planeet waar alles rond is. Samen wonen ze in het theepothuis waar de hele dag lol wordt gemaakt. Al speelt deze serie zich niet op onze aarde af, toch is het leven van de familie Polie net zo herkenbaar als dat van ons. Rolie komt tijdens zijn avonturen vaak tot grote inzichten. Spelenderwijs leert hij hoe familieleden samenwerken, hoe ze elkaar kunnen helpen en hoe belangrijk het is om dingen samen te delen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.