Don Matteo seizoen 15?
Zal er een seizoen 15 beschikbaar komen voor de tv-serie Don Matteo? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Don Matteo.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Don Matteo (Seizoen 14) dateert van 2024.
Don Matteo Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 15) van Don Matteo? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Don Matteo seizoen 15 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Don Matteo Serie Informatie
Don Matteo is een Misdaad / Komedie-serie uit 2000-2024. Geregisseerd door Giulio Base met onder meer de acteurs Terence Hill, Nino Frassica en Nathalie Guetta .
Don Matteo's missie is om de schuldigen te ontmaskeren en duidelijk te maken dat de keuze voor het goede de enige juiste manier is om met jezelf en met anderen te leven. Deze detective, in dienst van God, beschikt over een buitengewone intuïtie die, gecombineerd met zijn diepe kennis van de menselijke ziel, hem helpt zelfs de ergste misdaden op te lossen. Vrijgevig, eenvoudig, sluw, intuïtief, intelligent, nauwgezet, vasthoudend, informeel en zonder vooroordelen: zijn belangrijkste taak is de mensen zich bewust te maken van hun geweten.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 14 seizoenen.