Camping Coppens seizoen 6?
Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Camping Coppens? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Camping Coppens.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Camping Coppens (Seizoen 5) dateert van 2025.
Camping Coppens Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Camping Coppens? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Camping Coppens seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Camping Coppens Serie Informatie
Camping Coppens is een Reality-serie uit 2021-2025. met onder meer de acteurs Monique van der Velden, Beau Coppens en Nora Coppens .
De familie Coppens verhuisde in 2020 naar Zweden om een grote droom waar te maken: een eigen camping openen midden in de prachtige Zweedse natuur. Dit grote project en de rollen daarin voor Staf, Monique, Beau en Nora wordt vanuit diverse facetten belicht. Van de zoektocht naar de perfecte camping, het onvermijdelijke afscheid van vrienden en familie, de eerste schooldagen van Beau en Nora in Zweden, tot de aankomst van de eerste gasten.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,79 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.