Help, Mijn Man Is Klusser! seizoen 18?
Zal er een seizoen 18 beschikbaar komen voor de tv-serie Help, Mijn Man Is Klusser!? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Help, Mijn Man Is Klusser!.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Help, Mijn Man Is Klusser! (Seizoen 17) dateert van 2024.
Help, Mijn Man Is Klusser! Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 18) van Help, Mijn Man Is Klusser!? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Help, Mijn Man Is Klusser! seizoen 18 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Help, Mijn Man Is Klusser! Serie Informatie
Help, Mijn Man Is Klusser! is een Reality-serie uit 2005-2024. met onder meer de acteurs Ronald Auerbach, Marcel Auerbach en John Williams .
Partners worden letterlijk uit de rotzooi gehaald die door hun man gecreëerd is. Deze mannen hadden veelal ideeën om hun huis op te knappen, maar hebben het niet afgemaakt, waardoor hun partners tussen de rommel zijn komen te zitten. John Williams gaat met een professionele ploeg bestaande uit de broers Marcel en Ronald Auerbach aan de slag om de ideeën uiteindelijk toch te verwezenlijken.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,37 met in totaal 69 stemmen. De serie heeft momenteel 17 seizoenen.