Pak de Macht seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Pak de Macht? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Pak de Macht.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Pak de Macht (Seizoen 2) dateert van 2022.
Pak de Macht Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Pak de Macht? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Pak de Macht seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Pak de Macht Serie Informatie
Pak de Macht is een Documentaire-serie uit 2021-2022.
Machtssystemen en mensen met macht worden besproken. Wie trekken immers achter de schermen aan de touwtjes van de samenleving? Wie draaien aan de knoppen zonder dat jij het weet? En waarom kennen we die mensen eigenlijk niet? Anonieme, ontzichtbare machthebbers die achter de schermen de samenleving sturen en ongestoord problemen maken, worden ontmaskerd, en door Tim Hofman in de spotlight gezet. Hij legt de problemen uit middels vlammende betogen, explainers vol visuele effecten, en natuurlijk door verhaal halen bij de machthebbers zelf.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,25 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.