• 9.369.537 stemmen

H2O: Just Add Water (2006-2010)

3 seizoenen

Ontwikkeld door: Jonathan M. Shiff

Met onder meer: Cariba Heine, Phoebe Tonkin en Angus McLaren

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 7 juli 2006

Eerst uitgezonden op: Network Ten (Australië)

Plot H2O: Just Add Water

De drie meisjes, Cleo, Emma en Rikki groeien op aan de zonnige stranden van Australië en hebben niet echt veel met elkaar gemeen. Maar op een dag doen ze een bijzondere ontdekking. Na terugkomst van het mysterieuze Mako-eiland, merken ze dat ze een zeemeerminstaart krijgen wanneer ze in contact komen met water. En er is nog iets bijzonders. De drie ontwikkelen ook ineens magische vermogens.

Meningen over H2O: Just Add Water

avatar van arevee

arevee

dinsdag 4 december 2018
H2O: Just Add Water seizoen 1 Zal vast leuk zijn voor een jong meisje om naar te kijken om bij weg te dromen maar als volwassene kan je dit moeilijk echt veel punten geven, op alle vlakken matig tot ronduit zwak.