Bloodlands seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Bloodlands? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Bloodlands.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Bloodlands (Seizoen 2) dateert van 2022.
Bloodlands Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Bloodlands? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bloodlands seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Bloodlands Serie Informatie
Bloodlands is een Misdaad / Drama-serie uit 2021-2022. Geregisseerd door Pete Travis met onder meer de acteurs James Nesbitt, Lisa Dwan en Victoria Smurfit .
Als een auto met een mogelijke afscheidsbrief uit Strangford Lough wordt gehaald, legt de Noord-Ierse politiedetective Tom Brannick vlug de link met een notoire moordzaak, een "cold case", die hem enorm na is. Hij zet alles op alles om de moordenaar, die zich "Goliath" noemt, te pakken.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,42 met in totaal 61 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.