• 9.396.743 stemmen

Secrets of Sulphur Springs

Secrets of Sulphur Springs seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Secrets of Sulphur Springs? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Secrets of Sulphur Springs.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Secrets of Sulphur Springs (Seizoen 3) dateert van 2023.

Secrets of Sulphur Springs Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Secrets of Sulphur Springs? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Secrets of Sulphur Springs seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Secrets of Sulphur Springs Serie Informatie

Secrets of Sulphur Springs is een Fantasy / Drama-serie uit 2021-2023. met onder meer de acteurs Preston Oliver, Kyliegh Curran en Elle Graham .

De ouders van de 12-jarige Griffin Campbell hebben zojuist hun leven ontworteld door naar een nieuwe stad te verhuizen en eigenaar te worden van een verlaten hotel in de hoop het terug te brengen naar de levendige vakantiebestemming die het ooit was. Niet lang nadat Griffin zijn eerste dag op een nieuwe school begint, komt hij erachter dat het hotel waar hij zojuist is ingetrokken naar verluidt wordt achtervolgd door de geest van een meisje dat decennia geleden is verdwenen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,63 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.