• 9.371.888 stemmen

Miljuschka's Food Trucks (2015)

Reality | Miniserie

Show titel: Miljuschka's Food Trucks

Genre: Reality

Afleveringen: 6

Speelduur: 2 uur en 37 minuten

Met: Miljuschka Witzenhausen

Oorsprong: Nederland

Datum van release: vrijdag 29 mei 2015

Eerst uitgezonden op: 24Kitchen (Nederland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Miljuschka's Food Trucks

Miljuschka reist af naar Amerika om ter plekke de uitgebreide food truck scene te ontdekken. Amerika is bij uitstek het land waar food trucks al onderdeel zijn van het dagelijks leven. Miljuschka ontmoet de interessante mensen achter de trucks en ontdekt via hen de meest bijzondere, uitbundige en originele gerechten waarvan je gaat watertanden als je er alleen al naar kijkt. Uiteraard zet zij overal haar tanden in en likt ze haar vingers af bij gerechten als jambalaya on a stick, double dose cupcakes, de BBQ-klassieker brisket en baby bad ass burgers.

Afleveringen

1. Aflevering 1

29 mei 2015 (27 minuten)

In Austin likt Miljuschka haar vingers af bij chicken karaage, een vette tosti en moonpie.

2. Aflevering 2

5 juni 2015 (26 minuten)

In Austin smult ze mee met Texaanse brisket, thai food en New York cheesecake! Bekijk deze aflevering van Miljuschka’s Food Trucks hier terug.

3. Aflevering 3

12 juni 2015 (26 minuten)

In LA ontdekt en eet Miljuschka niet alleen salades en gezonde drankjes, maar ook badass burgers.

4. Aflevering 4

19 juni 2015 (26 minuten)

In LA ontdekt en eet Miljuschka heerlijke taco's, eggslut en beroemde sandwiches.

5. Aflevering 5

26 juni 2015 (26 minuten)

New York variatie! Van een vega zwarte bonen burger tot kreeft en souvlaki.

6. Aflevering 6

3 juli 2015 (26 minuten)

Vandaag eet Miljuschka niet alleen top hot dogs in New York, ook Phil's steak is niet te missen.

avatar van brawljeff

brawljeff

Leuke documentairereeks, die helaas geen vervolg gekregen heeft. Streetfood, en dan met name uit Amerika, interesseert mij enorm. Miljuschka is een leuke en prettige presentatrice, maar je merkt bij deze reeks dat zij nog wel wat moeite heeft om dat vloeiend te doen. Ik weet niet of het aan Disney+ lag, maar ook het geluidskwaliteit en het volume vlogen alle kanten uit. De reeks voelt door dit soort puntjes soms wat amateuristisch over. Ik vond het ook wat onnodig dat er veel restaurants bezocht werden.

avatar van ZAP!

ZAP!

Dat lag denk ik aan Disney+, Lolita, op 24Kitchen heb ik daar niks van gemerkt...