• 9.383.750 stemmen

Little Birds

Little Birds seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Little Birds? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Little Birds.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Little Birds (Seizoen 1) dateert van 2020.

Little Birds Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Little Birds? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Little Birds seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Little Birds Serie Informatie

Little Birds is een Drama / Romantiek-serie uit 2020. Geregisseerd door Stacie Passon met onder meer de acteurs Juno Temple, Raphael Acloque en Jean-Marc Barr .

Little Birds speelt zich af in Tanger in 1955, in de beroemde 'internationale zone'- een van de laatste buitenposten van koloniale decadentie en in meer dan één opzicht een cultuurschok voor de Amerikaanse Lucy Savage. Blij om aan haar controlerende ouders te ontsnappen, arriveert Lucy vol verwachting voor haar huwelijk met haar Engelse verloofde, Lord Hugo Cavendish-Smythe, die niet weet dat Hugo zijn hart al aan iemand anders heeft verloren. Terwijl Lucy vecht voor haar onafhankelijkheid en identiteit, raakt haar leven verweven met Cherifa Lamour, een Marokkaanse dominatrix die de diplomaten en buitenlanders bedient en de Egyptische aristocraat Adham Abaza.