Kidnapped seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Kidnapped? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Kidnapped.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Kidnapped (Seizoen 1) dateert van 2006.
Kidnapped Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Kidnapped? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Kidnapped seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Kidnapped Serie Informatie
Kidnapped is een Misdaad / Drama-serie uit 2006-2007. Geregisseerd door Michael Dinner met onder meer de acteurs Jeremy Sisto, Carmen Ejogo en Delroy Lindo .
De zoon van de rijke en machtige New Yorkse familie Cain wordt ontvoerd. Ze doen er alles aan om de zaak uit de pers te houden. De ingeschakelde FBI en privédetective raken al snel verstrikt in een web van manipulatie en bedrog waarin iedereen verdacht lijkt en niemand veilig is.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,70 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.