Fair Trade seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Fair Trade? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Fair Trade.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Fair Trade (Seizoen 2) dateert van 2022.
Fair Trade Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Fair Trade? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Fair Trade seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Fair Trade Serie Informatie
Fair Trade is een Misdaad-serie uit 2020-2022. Geregisseerd door Mark Punt met onder meer de acteurs Ella-June Henrard, Ella-June Henrard en Kevin Janssens .
Walter Wilson en Robin De Rover zijn ooit met veel inzet en nobele idealen aan hun carrière bij de politie begonnen, maar zagen te dikwijls maandenlang intensief en gevaarlijk speurwerk verloren gaan door in hun ogen irrelevante procedurefouten, handigheidjes van dure advocaten en dubieuze beslissingen van wereldvreemde rechters. Ze kleuren steeds vaker buiten de lijntjes tijdens hun patrouilles: zo tippen ze bijvoorbeeld criminelen over toekomstige politieacties en laten zich daar stevig voor betalen. Wilson is bovendien verslavingsgevoelig (vrouwen, drank, drugs…) en dat maakt hem onberekenbaar. Wanneer hij na herhaalde conflicten geschorst wordt bij de politie, zoekt hij nog meer toenadering tot het criminele milieu, maar is intussen aangeschoten wild.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,55 met in totaal 113 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.