Industry seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Industry? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Industry.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Industry (Seizoen 4) dateert van 2026.
Industry Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Industry? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Industry seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Industry Serie Informatie
Industry is een Drama-serie uit 2020-2026. Geregisseerd door Isabella Eklöf met onder meer de acteurs Myha'la, Marisa Abela en Harry Lawtey .
De serie volgt een groep jonge afgestudeerden die strijden om een beperkt aantal vaste posities bij een vooraanstaande investeringsbank in Londen. De grenzen tussen collega, vriend, minnaar en vijand vervagen al snel als ze zich verdiepen in een bedrijfscultuur die zozeer wordt bepaald door seks, drugs en ego zoals het is door deals en dividenden. Naarmate leden van de groep vallen en opstaan, moeten ze beslissen of het leven om meer gaat dan de hoofdzaak.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,70 met in totaal 74 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.