• 9.384.523 stemmen

Tehran

Tehran seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Tehran? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Tehran.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Tehran (Seizoen 3) dateert van 2024.

Tehran Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Tehran? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Tehran seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Tehran Serie Informatie

Tehran is een Drama / Thriller-serie uit 2020-2025. Geregisseerd door Daniel Syrkin met onder meer de acteurs Niv Sultan, Shaun Toub en Navid Negahban .

Tamar Rabinyan is een hacker bij de Mossad. Haar allereerste missie voert ze uit in het hart van een vijandige en dreigende stad, die toevallig ook haar geboorteplaats is. Haar missie, die belast is met het uitschakelen van een Iraanse kernreactor, heeft niet alleen gevolgen voor het Midden-Oosten, maar voor de hele wereldorde. Wanneer de Mossad-missie mislukt, deserteert Tamar in Teheran terwijl ze haar Iraanse wortels herontdekt en de liefde vindt bij een pro-democratische activist. Wanneer de Iraanse autoriteiten een wanhopige zoektocht starten om haar en haar Mossad-collega's te vinden neemt de spanning toe.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,69 met in totaal 56 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.