Die Neue Zeit seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Die Neue Zeit? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Die Neue Zeit.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Die Neue Zeit (Seizoen 1) dateert van 2019.
Die Neue Zeit Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Die Neue Zeit? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Die Neue Zeit seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Die Neue Zeit Serie Informatie
Die Neue Zeit is een Drama / Romantiek-serie uit 2019. Geregisseerd door Lars Kraume met onder meer de acteurs Anna Maria Mühe, August Diehl en Valerie Pachner .
Het is 1919. De Eerste Wereldoorlog is afgelopen, de oude keizerrijken zijn ineengestort. Omdat het verleden niets dan ellende heeft gebracht, waart er een golf van vernieuwing door Europa. In deze periode van onrust hoort Dörte Helm, studente kunstgeschiedenis aan de Bauhausschool, de eerste speech van oprichter Walter Gropius over een nieuwe tijd. Ze besluit zich aan te sluiten bij zijn beweging. Zijn vernieuwende aanpak, voor velen te provocerend, inspireert haar. Zoals vele geestverwanten wordt ze een overtuigende aanhanger. Al snel krijgen de meester en zijn leerlinge een relatie. Ze zijn jong en verliefd, energiek en radicaal. De school ontwikkelt zich ondertussen tot een broedplaats voor kunst, architectuur en feminisme.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,83 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.