Biohackers seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Biohackers? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Biohackers.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Biohackers (Seizoen 2) dateert van 2021.
Biohackers Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Biohackers? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Biohackers seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Biohackers Serie Informatie
Biohackers is een Sciencefiction / Thriller-serie uit 2020-2021. Geregisseerd door Christian Ditter met onder meer de acteurs Luna Wedler, Jessica Schwarz en Adrian Julius Tillmann .
Mia is een eerstejaars student aan een Duitse topuniversiteit die haar medische graad probeert te behalen. Wanneer ze de vertrouweling van een briljante biologieprofessor wordt komt ze er al snel achter dat deze vrouw een geheim achterhoudt wat het lot van de mensheid voorgoed zou kunnen veranderen. In het geheim probeert ze het complot te ontrafelen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,09 met in totaal 27 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.