Jurassic World: Camp Cretaceous seizoen 6?
Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Jurassic World: Camp Cretaceous? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Jurassic World: Camp Cretaceous.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Jurassic World: Camp Cretaceous (Seizoen 5) dateert van 2022.
Jurassic World: Camp Cretaceous Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Jurassic World: Camp Cretaceous? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Jurassic World: Camp Cretaceous seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Jurassic World: Camp Cretaceous Serie Informatie
Jurassic World: Camp Cretaceous is een Animatie / Avontuur-serie uit 2020-2022. Geregisseerd door Michael Mullen met onder meer de acteurs Jenna Ortega, Glen Powell en Sean Giambrone .
Zes tieners hebben zich aangemeld voor een avonturenkamp. Het kamp bevindt zich aan de andere kant van Isla Nublar. Tijdens hun verblijf op Isla Nublar moeten de tieners zich verenigen om te overleven want er zijn diverse dinosaurussen uitgebroken die het eiland verwoesten. Het is een kwestie van tijd dat de dino's het avonturenkamp bereiken.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,37 met in totaal 88 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.